Geniet van het Zeeuwse water op de Nova Cura

Arrangementen

FAMILIEDAG

Ontvangst met koffie/thee en een Zeeuwse Bolus. Heerlijk uitwaaien met familie en vrienden, genieten van de omgeving en het water. Zeehondjes spotten, krabben vangen, eiland hoppen. Schipper Ben vertelt u bijzonderheden over de omgeving. Duur: 4, 6 of  8 uur.

RONDVAART

Ontvangst met koffie/thee en een Zeeuwse Bolus. Al varend kunt u genieten van de omgeving en het water. Duur: minimaal 2,5 uur.

ZEEHONDJES SPOTTEN

Wij varen naar een gebied waar we zeehondjes kunnen spotten (niet gegarandeerd). Ondertussen kunt u genieten van de natuur en mooie omgeving. Duur: ca 2,5 uur. Minimaal aantal personen: 8 tot maximaal 12.

DAG(DEEL) VAREN

U kunt naar keuze 4, 6 of 8  uur varen. En route vertelt schipper Ben over de omgeving en laat verschillende bijzonderheden zien, terwijl gastvrouw Joke zilte Zeeuwse heerlijkheden aan boord bereidt. Dit alles in overleg met u. Ook is er gelegenheid voor anker te gaan of aan te meren bij een van de eilandjes. 

DUIKTOCHTEN

 

 

 

Op de Grevelingen, op  twee verschillende locaties, die door duikers moeilijk te bereiken zijn vanaf het land. Altijd in overleg met schipper Ben worden de beste duiklocaties in combinatie met de weersomstandigheden gezocht. Opstappen in Brouwershaven aan de loskade, Noorddijk. Duur: ca 6 uur.

TEAMBUILDING/BUITEN-GEWOON VERGADEREN

Een bijzondere beleving: stap op de Nova Cura en vergader buiten-gewoon! In een natuurrijke omgeving vaart schipper Ben u over de Grevelingen: een combinatie van nuttig, aangenaam en in een ontspannen sfeer! Duur: vanaf 2,5 uur.

BRUIDSREPORTAGE

Uw mooiste dag vastleggen op een bijzondere plaats? De Nova Cura is hiervoor heel geschikt! Ook met uw gekozen gezelschap bij of op de boot worden mooie foto's gemaakt in een bijzondere omgeving!

CULINAIR VAREN

Onder het genot van een glaasje varen we rond over het Veerse Meer of de Grevelingen (in overleg). Met tussenpozen worden diverse Zeeuwse, zilte lekkernijen geserveerd, waaronder Stellendamse garnaaltjes, mosselen en oesters. Aansluitend kan een maaltijd verzorgd worden: verse vissoep, kreeft (seizoensgebonden), mossels, sliptongetjes. Ook voor de vleesliefhebbers hebben we leuke suggesties. Duur: ca 6 uur.

CATERING

Bij alle arrangementen (behalve Zeehondjes spotten) bieden wij u een uitgebreide cateringmogelijkheid: van eenvoudig tot luxe. Bijvoorbeeld: vers bereide vissoep, luxe lunch, amuses, bbq, vis-vleesmaaltijden, maar ook oesters, garnalen, een mosselmaaltijd, sliptongetjes en kreeft (siezoensgebonden), behoren tot de mogelijkheden. We maken het u graag naar de zin, u kunt uw persoonlijke wensen altijd met ons overleggen! Alles wordt vers bereid aan boord van de Nova Cura!

Nova Cura

T: +31 (0)6 - 21104527
E: info@novacurazeeland.nl
 

Weersverwachting
Middelburg
Weeronline.nl - Meer weer in Middelburgweeronline.nl Altijd jouw weer